Pompalı Atışı Oyunları - Asker Oyunları Oyna

 

Asker Oyunları » Pompalı Atışı

Pompalı Atışı Nasıl Oynanır ?

Açık arazide zombi saldırısına mağruz kalan nişancının hayatta kalmak için yapması gerekli tek şey ateş ederek zombileri vurmak. Çok süratli ve bir o kadar isabetli olarak zombileri yok etmerlisiniz. İyi eğlenceler.

Pompalı Atışı
OYUNU BAŞLAT

Pompalı Atışı Hakkında

Eklenme tarihi : 21/10/2012 Kategori : Asker Oyunları Oynanma : 964 kişi oynamış Beğenen : 1 kişi beğenmiş Beğenmeyen : 2 kişi beğenmemiş Yorumlayan : 0 kişi yorumlamış
Etiketler : kalmak , tek , mağruz , gereken , arazide , zombi , kalan , için , saldırısına , Pompalı , nişancının , yapması , hayatta , Tüfek , Açık facebook'ta paylaş! twitter'da paylaş!

Pompalı Atışı Oyunu Asker Oyunları Kategorisindedir

Asker oyunları bölümünde her türlü silahlı oyun ve asker içeren oyunlar yer almaktadır. Bu oyunlar biraz şiddet ve kurgu içerebilir ancak gerçek olmadıklarını, gerçek hayatta da bunları örnek almamamız gerektiğini her küçük oyuncu bilir. Silah ve benzeri zarar verici şeyler kötüdür, bunu sadece eğlence amaçlı şakalardan ibaret oyunlarda vakit geçirmek için oynarız.

Bu bölümdeki oyunların temel ögeleri; asker, mermi, silah, kurşun, ordu, tank, savaş, polis ve benzeri türden ögeler içeren oyunlardır. Oyunlarda çeşitli görevleri yerine getirmeniz istenir ve bunları başarıyla yaptığınızda oyunu tamamlamış olursunuz. Çeşitli nişan ve yine ordu robotlarının oyunları da bu kategoride yer almaktadır. Temelini savaş ve asker eğitimi oyunlarının oluşturduğu bu bölümde ayrıca denizaltı, tank, uçak, savar ve diğer savaş aletlerinin oyunları da bulunmaktadır.

Tüfek oyunları da yine burada yer alır. Birliğinizle hareket edip çeşitli görevleri ve askeri operasyonları oynayabilirsiniz. Yine polis oyunları, jandarma oyunları gibi oyunları da burada bulabilirsiniz. Genelde ateş etme ve atış üzerine kurulu bu oyunlarda atış poligonu oyunları da yer almaktadır. Şimdiden hepinize iyi oyunlar ve iyi eğlenceler dileriz..

Anahtar Kelimeler: asker oyunları,asker oyunu,asker oyunları oyna,polis oyunları,ateş oyunları,atış oyunları,atış poligonu,silahlı oyunlar,silah oyunları

Pompalı Atışı Benzeri Oyunlar

Sayfalar: 1 2 3 4 5

Bu Oyun Hakkındaki Yorumlar

  Yorumlama Kuralları
- Küfürlü veya argo yazılar yayınlanmaz,
- Türkçe imla kurallarına uymalısınız,
- Hatalı ve uzun yazılar yazmamalısınız.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler!
 

Bu oyun hakkında henüz hiç yorum yok!

Bu oyunu bitirdiysen yukarıdan yorum gönderebilir, oyunu geçemeyenlere yardım edebilirsin!

 
En güzel Skor Oyun sitesi! | Kullanım Şartları - Gizlilik - Site Haritası - RSS Kaynağı - İletişim Bu sitede en eğlenceli skor oyunları oynayabilir her oyunda skor yapıp başarılı olabilirsiniz. Skor oyun da en güzel oyunlar sizi bekliyor!
Sitede yer alan oyun ve oyun resimlerinin tüm hakları bu oyunları yapan ve yayan yapımcılarına aittir.


Diğer oyunlar: maç oyunları bilardo oyna zeka oyunları mario oyna