Korku Labirenti Oyunları - Aksiyon Oyunları Oyna

 

Aksiyon Oyunları » Korku Labirenti

Korku Labirenti Nasıl Oynanır ?

Korkak çocuk karanlıkta kalmış ve kaçışın yolunu arıyor. Elinizde bir fener var ancak bu fenerin pili bitmek üzere. Fenerinizin pili bitmeden kaçış için lazım araçları toplamalısınız. Görüntü kalitesi olarak oyun oldukça üst seviyede bölge alıyor. Bölümler ilerledikçe zombilerin size saldıracağını göreceksiniz. Onlardan hızla kaçmazsanız saldırıya uğrayıp sizde zombi olabilirsiniz.

Korku Labirenti
OYUNU BAŞLAT

Korku Labirenti Hakkında

Eklenme tarihi : 25/11/2012 Kategori : Aksiyon Oyunları Oynanma : 2087 kişi oynamış Beğenen : 0 kişi beğenmiş Beğenmeyen : 0 kişi beğenmemiş Yorumlayan : 0 kişi yorumlamış
Etiketler : çocuk , var , Çocuk , fener , pili , karanlıkta , kalmış , Korkak , Elinizde , yolunu , bir , arıyor , ancak , fenerin , kaçışın facebook'ta paylaş! twitter'da paylaş!

Korku Labirenti Oyunu Aksiyon Oyunları Kategorisindedir

Aksiyon oyunları dediğimizde hepimizin aklına ilk başta bir şeyler başarmak gelir. Bazı oyunlarda aksiyon mekanizması öyle güzel kurulmuştur ki sizleri heyecan içinde bırakırlar. Heyecanlı şeyleri gerçekleştirmek, başarmak ve yerine getirmek aksiyon oyunlarının temel kuralıdır.

Bu tarz oyunlara bazı örnekler vermemiz gerekirse, içerisinde araba ve hız heyecanı bulunduran, silahlı oyunlar, zaman kısıtlamasına sahip ve belirlenen sürede bazı görevleri yerine getirmenizi gerektiren oyunlar, asker oyunları, çatışma oyunları, mafya oyunları ve daha birçoğu örnek gösterilebilir.

Bu oyunların bazılarında ninja ve karate figürleri, bazıları daha çok maceraya yönelik bazılarında ise güreş ve saldırı savunma öğeleri yer alabilir. Genelde tercih edilen ve sevilen aksiyon oyunları tanklı, ateş etmeli, nişanlı ve zombili olan oyunlardır. Kimi oyunlar size saldıran düşmanlardan savunma oyunudur, kimileride düşmanlara saldırı ve kurtarma oyunlarıdır. Defans oyunlarıda yine aksiyon oyunlarının en sevilenlerindendir.

Sitemizde atlı süvari ve şovalye oyunlarıda bu bölümde yer alır. Uzaylı oyunları ve ayrıca spiderman, batman gibi ünlü kahramanlarınızın bulunduğu oyunlarıda yine aynı bölümde bulabilirsiniz. Silahlı oyunlar ayrıca suikast ve bombalı oyunlarda aynı bölümde bedavaya oynanılabilir.

Aksiyonun tavan yaptığı sürükleyici tüm oyunları aksiyon oyunları kategorimizde bulabilirsiniz. Hepinize şimdiden iyi oyunlar ve iyi eğlenceler dileriz!

Anahtar kelimeler: aksiyon oyunları, aksiyon oyunu, aksiyon, heyecanlı oyunlar, sürükleyici oyunlar, serüven oyunları

Korku Labirenti Benzeri Oyunlar

Sayfalar: 1 2 3 4 5

Bu Oyun Hakkındaki Yorumlar

  Yorumlama Kuralları
- Küfürlü veya argo yazılar yayınlanmaz,
- Türkçe imla kurallarına uymalısınız,
- Hatalı ve uzun yazılar yazmamalısınız.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler!
 

Bu oyun hakkında henüz hiç yorum yok!

Bu oyunu bitirdiysen yukarıdan yorum gönderebilir, oyunu geçemeyenlere yardım edebilirsin!

 
En güzel Skor Oyun sitesi! | Kullanım Şartları - Gizlilik - Site Haritası - RSS Kaynağı - İletişim Bu sitede en eğlenceli skor oyunları oynayabilir her oyunda skor yapıp başarılı olabilirsiniz. Skor oyun da en güzel oyunlar sizi bekliyor!
Sitede yer alan oyun ve oyun resimlerinin tüm hakları bu oyunları yapan ve yayan yapımcılarına aittir.


Diğer oyunlar: zeka oyunları - altinmadencisi.gen.tr - pepeoyunlari.org - silahoyunlari.tk